Ο μάνατζερ κ. Κωστούλης στον Prisma 91,6

Ο μάνατζερ κ. Κωστούλης στον Prisma 91,6

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ήταν ο Μάνατζερ του διαδικτύου κ. Κωστούλης όπου μίλησε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που γίνεται για τον Χρήστο Πάκο όπου θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας  με την συμμετοχή τόσο των ποδοσφαιριστών αλλά και φορέων από συλλόγους. Η διοργάνωση δεν θα έχει εισιτήριο απλά ότι μπορεί ο καθένας που θα εισέρθει στο γήπεδο να προσφέρει στον Χρήστο ενώ ο αγώνας θα γίνει με συμμετοχή φορέων αλλά και την συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας με την παραχώρηση του Γηπέδου.
Στη συνέχεια ο κ. Κωστούλης αναφέρθηκε στην ομάδα της Δόξας Ωρωπού όπου είναι και η καταγωγή του κ. Κωστούλη με τον καλεσμένο να τονίζει ότι ο υποβιβασμός μπορεί να βγει και σε καλό για την ομάδα, ενώ από το στόχαστρο του κ. Κωστούλη δεν έλειψε και η αναφορά του στον Πρωταθλητή της φετινής χρονιάς που είναι ο Πανλευκάδιος.
Από την συνέντευξη δεν έλειψαν οι εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας όπου τόνισε ότι δεν ακούγονται και τόσο καλά πράγματα για την σημερινή Διοίκηση ενώ όπως τόνισε υπάρχουν και πολλά προβλήματα από την μεριά της Λευκάδας για την ΕΠΣ Π-Λ. ενώ αν του προταθεί να συμμετάσχει στις εκλογές τις ΕΠΣ Π-Λ. θα το σκεφτει.
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό.