ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ !!! ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

0


Ο Χρήστος Λεμονιάς γράφει στο blog του στο Joinsports για την μεγάλη επιτυχία του Αχέροντα Καναλακίου ο οποίος επέστρεψε στην Γ΄Εθνική μετά από 20 ολόκληρα «στείρα» χρόνια, καθώς και για την άνοδο Πρεβεζάνικου ποδόσφαιρου το οποίο συνεχίζει να κρατάει ψηλά την σημαία….
axerontaskanalakiΑπό την αρχή της χρονιάς ο πρώτος στόχος που ετέθη και έπεσε στο τραπέζι ήταν η άνοδος στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Γι΄ αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ξοδέψει ένα καράβι… λεφτά προκειμένου στο τέλος αυτής της χρονιάς να γεύονταν το νέκταρ… της μεγάλης  αυτής επιτυχίας.
Με σωστή οργάνωση, καλό αγωνιστικό πλάνο, με έναν προπονητή έμπειρο και άκρως ικανό για να οδηγήσει την ομάδα ψηλά και με ποδοσφαιριστές που σε κάθε αγώνα «έτρωγαν» σίδερα, ο Αχέρων Καναλακίου πέτυχε τον στόχο του. Δείχνοντας σταθερότητα καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα της Πρέβεζας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι οφ πέρασε με απόλυτη επιτυχία το κρας – τεστ και με νίκη επί του Σκουφά Κομποτίου έβαλε τίτλους τέλους στην άκρως πετυχημένη χρονιά.
Μπορεί να απομένει ακόμα μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί και τυπικά το φετινό πρωτάθλημα, όμως ο Αχέρων Καναλακίου έκλεισε ιδανικά μια σεζόν που οι φίλοι της ομάδας, αλλά και η ίδια η διοίκηση ονειρεύονταν να εξελιχθεί έτσι όπως ακριβώς τελείωσε. Τα 20 χρόνια μακριά από την Γ΄Εθνική – έστω και αν πλέον αυτή η κατηγορία είναι ερασιτεχνική – ήταν πολλά για τον Αχέροντα, ο οποίος μέσα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών, «χαλυβδώθηκε» περισσότερο, έμαθε μέσα από τα λάθη και με σωστό προγραμματισμό έφτασε το καράβι μέχρι τέλους.

Αναμφίβολα η συγκεκριμένη επιτυχία «γεμίζει» με δύναμη και ικανοποίηση τους φίλους της ομάδας, αλλά και την ίδια την διοίκηση η οποία σαφώς και δεν θα κάτσει στις δάφνες της συγκεκριμένης επιτυχίας, αλλά ενόψει της νέας χρονιάς ο πήχης θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Το σημαντικό όλων είναι ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την διοίκηση και αφιερώνουν ώρες για την ομάδα, έχουν πάρα πολύ όρεξη για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα πράγματα στον σύλλογο. Άλλωστε το ότι η ομάδα φέτος δεν έμεινε ποτέ μόνη της, καταδεικνύει, την «δίψα» που έχουν οι διοικούντες, ώστε να φτάσουν τον Αχέροντα στα υψηλά στρώματα.
Η άνοδος του Αχέροντα Καναλακίου στην Γ΄Εθνική σε συνδυασμό με την παραμονή του Εθνικού Φιλιππιάδας στην κατηγορία, δείχνει ότι χρόνο με το χρόνο το Πρεβεζάνικο ποδόσφαιρο ανεβαίνει σκαλοπάτια. Μπορεί η γενικότερη περιοχή της Πρέβεζας να μην έχει γευτεί τόσες πολλές επιτυχίες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το ποδόσφαιρο της περιοχής αναμφίβολα παρουσιάζει μια άνοδο. Η επιστροφή του Αχέροντα Καναλακίου στην Γ΄Εθνική πιστοποιεί ότι το Πρεβεζάνικο ποδόσφαιρο είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό και με την παρουσία της Φιλιππιάδας, η Πρέβεζα θα έχει δύο ομάδες να την εκπροσωπούν στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής του χρόνου.
Σαφώς και τα προβλήματα υπάρχουν και δεν έχουν εκλείψει και θα χρειαστεί ακόμα περισσότερη προσπάθεια από όλους τους αρμόδιους φορείς για να λυθούν, ωστόσο το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά, ενώ και η δίψα του κόσμου – αν κρίνουμε και από το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ΄ Πρέβεζας- Λευκάδας – ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας βαδίζει στο σωστό δρόμο και φυσικά άπαντες πρέπει να συμβάλλουν στην «εκτόξευση» του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)