Βέκιος: «Όπου υπάρχει ομάδα-οικογένεια πάντα πετυχαίνεις»

0

Συνέντευξη Joinsports: Βέκιος: «Όπου υπάρχει ομάδα-οικογένεια πάντα πετυχαίνεις»

Συνέντευξη Joinsports: Βέκιος: «Όπου υπάρχει ομάδα-οικογένεια πάντα πετυχαίνεις»

Στο Joinsports.gr μίλησε ο προπονητής του Αχέροντα Καναλακίου  και αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου στην Γ’ Εθνική, Νίκος Βέκιος, αναφορικά με τους στόχους της ομάδας στην Γ’ Εθνική, τις προσθήκες που απαιτούνται ώστε ο Αχέρων να είναι ανταγωνιστικός του χρόνου, αλλά και την διοίκηση που είναι πρότυπο για μια ομάδα όπως  ο Αχέρων στηρίζοντας με συνέπεια, σταθερότητα και αυταπάρνηση τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, δρέποντας φέτος τους καρπούς και των δικών της προσπαθειών που αντανακλούν φυσικά στην άνοδο της ομάδας. 
Συνέντευξη στον Σωτήρη Νούσια
Η άνοδος στην Γ΄Εθνική ήταν ουσιαστικά το επιστέγασμα της εκπληκτικής χρονιάς που πραγματοποίησε η ομάδα σε όλο τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δυσκολίες υπήρξαν και μάλιστα πολλές. Ωστόσο η ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου, ακόμα και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, βρήκε τρόπους αντίδρασης και με εκπληκτικά παιχνίδια στα πλέι οφ, έκοψε πρώτη το νήμα της εκτόξευσης… προς την Γ΄Εθνική.
Αναμφίβολα μερίδιο στην φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας, πιστώνεται στον Νίκο Βέκιο. Ένα κόουτς έμπειρος από τέτοιες κατηγορίες και πάνω από όλα «διψασμένος» για  επιτυχίες. Με απόλυτη μαεστρία από τον πάγκο, ο Νίκος Βέκιος οδήγησε σε ασφαλή μονοπάτια την ομάδα του Αχέροντα και μια μέρα μετά την άνοδο του συλλόγου στην Γ΄Εθνική, ο έμπειρος προπονητής μιλάει στο Joinsports.gr για την επόμενη μέρα του Αχέροντα, για την πρόκληση της Γ΄Εθνικής, αλλά και για το αν παραμείνει στον πάγκο και στο νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Βέκιου:
Πως βλέπετε την επόμενη χρονιά για τον Αχέροντα Καναλακίου στην Γ’ Εθνική. Πιστεύετε ότι θα χρειαστούν κάποιες προσθήκες, τι ισχύει με τις αποδεσμεύσεις;
«Οπωσδήποτε πιστεύω χρειάζονται κάποιες προσθήκες παικτών, δεν συζητάμε για αποδεσμεύσεις, θεωρώ ότι θα γίνει καλός σχεδιασμός και προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου διότι υπάρχει μια πολύ καλή και οργανωμένη διοίκηση κι όπου υπάρχει οργανωμένο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει και καλή ομάδα».
Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται ο Αχέρων Καναλακίου ώστε να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική του χρόνου;
«Το έχω ξαναπεί, αυτό που χρειάζεται κάθε ομάδα. Οργάνωση ,καλές συνθήκες εργασίας , μια ομάδα οικογένεια με πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της.  Μην νομίζετε ότι η Γ’ Εθνική είναι καμία τρομερά δύσκολη κατηγορία. Άλλωστε σ’αυτή την κατηγορία τα έχουν καταφέρει ομάδες  με περισσότερα προβλήματα από μας. Νομίζω ότι με τις κατάλληλες προσθήκες σε θέσεις που έχουμε αποφασίσει, ο Αχέρων μπορεί να πάει καλά και στην Γ’ Εθνική.»
Θα υπάρξουν βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της ομάδας ενόψει Γ’ Εθνικής;
«Επιδιώκονται από την πλευρά του δήμου αλλά και από την πλευρά της διοίκησης κάποιες βελτιωτικές εργασίες κυρίως σε ότι αφορά τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τα αποδυτήρια διότι το γήπεδο του Αχέροντα διαθέτει καλό αγωνιστικό χώρο αλλά και περίφραξη,ενώ ίσως γίνει και μια σκεπαστή εξέδρα».
Σε ποιά θέση πιστεύετε ότι μπορεί να τερματίσει ο Αχέρων στην Γ’ Εθνική. Ποιόν στόχο έχετε θέσει;
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της νέας  χρονιάς αυτή την στιγμή καθώς μπορεί για εμάς να έληξε νωρίτερα αλλά τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί. Επίσης θα πρέπει να συναντηθώ και με την διοίκηση ώστε να συζητήσουμε για την παραμονή μου όπως και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ. Είμαστε σε καλό δρόμο».
Θα παραμείνετε και του χρόνου στον πάγκο του Αχέροντα Καναλακίου;
«Τι να σας πω, δεν εξαρτάται μόνο από μένα θα πρέπει όπως σας είπα να μιλήσω και με την διοίκηση να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να αποφασίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)