Με άρωμα… Πρέβεζας, η Εθνική Παίδων νίκησε την Πολωνία

0

Με άρωμα… Πρέβεζας, η Εθνική Παίδων νίκησε την Πολωνία (video)

Με άρωμα… Πρέβεζας, η Εθνική Παίδων νίκησε την Πολωνία

Η Εθνική Παίδων πέτυχε σημαντική νίκη επί της Πολωνίας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Συμβολή στην επιτυχία της «γαλανόλευκης» είχαν δύο Πρεβεζάνοι ποδοσφαιριστές, ο Σπύρος Νάτσος όπου αγωνίστηκε βασικός και ο Γιάννης Μπουζούκης. 
Η ελληνική ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι τους διοργανωτές του ομίλου και χάρη στο γκολ του Γιάννη Τσίγγου στο 25ο λεπτό πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και, πλέον, χρειάζεται την ισοπαλία στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Λευκορωσία (ηττήθηκε 3-1 από την Ιρλανδία) για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα τελικά της Βουλγαρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ είχε δοκάρι στο 70΄, ενώ στη διάρκεια του αγώνα χάθηκαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το σκορ ευρύτερες διαστάσεις.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γκιόργκι Κροασβίλι (Γεωργία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σπίτσαλα, Βόιντακ, Μπιέλικ, Νικολάου.
ΠΟΛΩΝΙΑ: Ζίνελ, Χολόβνια, Ντζίεκιολ, Ντζίτσεκ, Γιόσβιακ, Οσταζιέφσκι (41΄ Μπιέλικ), Λιετκόφσκι (55΄Κάζμαρτσικ), Άνταμτσικ (74΄ Τσαρνόφσκι), Βοϊτκόφσκι, Σπίτσαλα, Βόιντακ
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Λημνιός (80΄+3 Μπουζούκης), Μίγγος, Κυρτζιαλίδης (46΄ Λάμπρου), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίγγος (80΄+1 Δοδοντσάκης)
* Ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Βρόνκι.
«Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι λαμπρό, τα παιδιά απέδειξαν ξανά απόψε ότι έχουν σπουδαίες δυνατότητες. Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του και δίκαια φτάσαμε σε αυτή τη σημαντική νίκη επί των διοργανωτών. Δεν έχει τελειώσει τίποτε, έχουμε μπροστά μας το ματς με τους Λευκορώσους και από αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες γιατί συνδύασαν το μυαλό με το πάθος. Απομένει άλλο ένα βήμα και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε προσγειωμένοι», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.
 http://www.joinsports.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)