ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ (51 ψήφοι-4 λευκά)

0
 
 
 
Και επίσημα ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού εξελέγη με πλειοψηφία-μαμούθ που δεν περίμεναν ούτε οι πιο αισιόδοξοι υποστηρικτές του. Η εκτίμηση ήταν για 48-49 ψήφους σε σύνολο 55 ενώσεων, οι οποίες προσήλθαν στην κάλπη μέσω εκπροσώπων τους. Τελικά η υποψηφιότητα του 71χρονου Ξανθιώτη παράγοντα έσπασε όλα τα κοντέρ και ο Γκιρτζίκης εξελέγη στην προεδρία της ΕΠΟ σούπερ ενισχυμένος με 51 ψήφους έναντι τεσσάρων λευκών. Η πλειοψηφία-μαμούθ δεν έχει προηγούμενο και αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους πολεμούν την ομοσπονδία, αν και θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια, όμως αποδεικνύεται ότι πλήρως απομονωμένοι και δεν δημιουργούν ούτε εντυπώσεις.
Οι πρόεδροι των ενώσεων έστειλαν το μήνυμα ότι θέλουν τις ΠΑΕ έξω από το ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σαββίδης, Μελισσανίδης «στήριζαν» το λευκό, όμως δεν ακολούθησε κανείς. Για την ακρίβεια αυτοί που ακολούθησαν δεν μετριούνται ούτε στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την εκλογές-θρίαμβο του Γιώργου Γκιρτζίκη: «Ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης εξελέγη σήμερα νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Γκιρτζίκης επί συνόλου 55 Ενώσεων που ψήφισαν, έλαβε 51 ψήφους υπέρ ενώ 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό. Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA κ. Μιρτσέα Σάντου, ο οποίος απηύθυνε πριν από την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)