ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ !!! Ανακοινώσαν τις παραιτήσεις τους

0
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ !!!  Ανακοινώσαν τις παραιτήσεις τους

Σήμερα 22/11/2014 μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος ανακοινώσαν τις παραιτήσεις τους:
1. Ο πρόδερος της ομάδας Χρήστος Τάσιος
2. Ο προπονητής τηςομάδας Κων/νος Αμάραντος
3. Ο ταμίας της ομάδας Γιώργος Σόφης
4. Ο υπέυθυνος τύπου της ομάδας Βαγγέλης Συγκούνας. 
Πριν περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε μια προσπάθεια μετά από μια δύσκολη συγκυρία στην οποία είχε περιέλθει η ομάδα με σκοπό την συνέχιση της ύπαρξης της ομάδας και τον τερματισμό της με αξιοπρέπεια και φυσικά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και την στάση των ποδοσφαιριστών (της περσινής σαιζόν) οι οποίοι διαισθανόμενοι την κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ομάδας έβαλαν πλάτη και βοήθησαν ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα.
Με το τέλος της περσινής περιόδου την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησε το τότε συμβούλιο τον προγραμματισμό της επόμενης μέρας της ομάδας. Έγιναν 2 ανοιχτές συνελεύσεις (μία απολογιστική και μια για το θέμα της επωνυμίας) και ξεκίνησε μια προσπάθεια με τα υπάρχοντα δεδομένα η οποία θα είχε σαν κύρια χαρακτηριστικά την σωστή και χρηστή διαχείριση, την εκμετάλλευση των γηγενών ποδοσφαιριστών, την ανάδειξη νέων ταλέντων και την λειτουργία των ακαδημιών προς την κατεύθυνση αυτή.
Παρόλο τον πόλεμο που υπήρξε εκείνο το διάστημα με αφορμή το θέμα της επωνυμίας το οποίο και βρήκαμε σε εκκρεμότητα και λύσαμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις αρνήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ομάδας να μας εμπιστευθούν, προτιμώντας να φύγουν από την ομάδα, καθώς και την δύσκολη οικονομική συγκυρία χωρίς ουσιαστικά καμία έξωθεν οικονομική βοήθεια, παρόλα αυτά προχωρήσαμε έγκαιρα στον καταρτισμό του ράστερ της ομάδας και φυσικά του προπονητή. Η ομάδα την 4η Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία της εν τω μεταξύ το Δ.Σ. της ομάδας είχε εμπλουτισθεί και είχε ενστερνιστεί την όλη φιλοσοφία πάνω στην οποία θα κυλούσε η ομάδα για την νέα χρόνια.
Να σημειώσουμε πως το σύνολο των παικτών ικανοποιήθηκε αναφορικά με τις οικονομικές τους απαιτήσεις δόθηκαν οι προκαταβολές και ξεκίνησε σύμφωνα με τον σχεδιασμό το χτίσιμο της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι έως και σήμερα 22/11/2014 η ομάδα παραμένει εντός του στόχου της (άνοδος) όντας αήττητη σε πρωτάθλημα κύπελλο και φιλικές αναμετρήσεις. Επίσης να σημειώσουμε την καθολική αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από όλο τον φίλαθλο κόσμο.
Από τη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος εδώ δηλαδή και περίπου ενάμιση μήνας ξεκίνησε ξαφνικά και χωρίς για εμένα λόγο μια έντονη αμφισβήτηση για το πρόσωπο του προπονητή από μια μερίδα του Δ.Σ. της ομάδας, μερίδα των ποδοσφαιριστών της ομάδας και διάφορων ατόμων πέριξ του περιβάλλοντος της ομάδας, αμφισβήτηση η οποία για εμένα ήταν πέρα για πέρα αβάσιμη με βάση την εικόνα της ομάδας, και την φιλοσοφία μας σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και φυσικά την αγωνιστική και βαθμολογική θέση της ομάδας.
Εν τω μεταξύ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους κρούσματα δηλώσεων ποδοσφαιριστών (ενάντια στον εσωτερικό κανονισμό της κάθε ομάδας) εντός και εκτός του γηπέδου καθώς και μια γενικότερη αμφισβήτηση από μερίδα του τύπου, η οποία και ήταν αβάσιμη για τον πρόεδρο και μέρος των μελών του Δ.Σ.
Το θέμα συντηρήθηκε στην επικαιρότητα παρά την καλή πορεία της ομάδας και τελικά απασχόλησε το Δ.Σ σε κοινή συνεδρίαση με τον προπονητή. Εκεί μετά την συζήτηση που έγινε το συμβούλιο αναγνωρίζοντας δικές του και όχι του προπονητή,  αδυναμίες επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προπονητή Κ. Αμάραντου.
Παρόλη λοιπόν και την επίσημη στήριξη μετά την συνεδρίαση μέλη της διοίκησης συνέχισαν τον πόλεμο δηλώσεων ενάντια στον προπονητή στα διάφορα "ποδοσφαιρικά" στέκια της πόλης συμπαρασύροντας αλλά και συμπαρασυρόμενοι από ποδοσφαιριστές της ίδιας της ομάδας και μάλιστα από τους λεγόμενους «βασικούς»!
Μάλιστα μέλος της διοίκησης της ομάδας περιφέρονταν και διέδιδε πως παραιτήθηκε (χωρίς να το γνωρίζω εγώ ως πρόεδρος αλλά και χωρίς να έχει υποβάλλει παραίτηση στο Δ.Σ.) επειδή λόγω της συνεχιζόμενης παρουσίας του κ. Αμάραντου στην ομάδα υποστήριζε πως απειλούσαν διάφοροι παίκτες πως θα εγκατέλειπαν την ομάδα.
Επειδή προσωπικά αλλά εκφράζοντας και την θέση των κ. Σόφη αλλά και κ. Συγκούνα δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο στην πρόοδο και την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας , αποχωρώ για να δώσω την ευκαιρία στα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλους όσους αμφισβητούσαν τόσο καιρό τον προπονητή με γνώμονα το καλό της ομάδας, να επιλέξουν τον κατάλληλο προπονητή σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το έργο το οποίο ξεκινήσαμε όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι.
Εύχομαι στην ομάδα να βρει σύντομα τον δρόμο της όπως τον οραματίζονται όλοι όσοι την αγαπούν και ελπίζω να μην δικαιωθώ για αυτή μου την επιλογή
Μετά τιμής
Χρήστος Τάσιος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)