Kick & Thai Boxing 23 Αυγούστου ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ '''TANGO CLUB''''

0

Γεμίζει σιγά - σιγά με γνωστά ονόματα η κάρτα αγώνων των Αποστολάκη και Καψιμάλη.




Στο γραφικότερο θέρετρο της Ηπείρου, και όχι μόνο, στην κοσμοπολίτικη Πάργα θα διεξαχθεί η διοργάνωση «King Pirros» προς τιμήν του ιστορικού βασιλιά Πύρρου της περιοχής, με διοργανωτές τον Στέφανο Αποστολάκη από τα Γιάννενα και Γεώργιο Καψιμάλη από το Αγρίνιο, το Σάββατο 23 Αυγούστου στο κλαπμ Τάνγκο.
Η διοργάνωση είχε αρχικά προκηρυχτεί για την Πρέβεζα, αρχές Αυγούστου, αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα με τον χώρο που θα φιλοξενούσε τους αγώνες και οι διοργανωτές δεν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν ότι είχαν υποσχεθεί στους αθλητές και το κοινό. Έτσι προτίμησαν την αναβολή παρά το επιπλέον κόστος.
Η βραδιά περιλαμβάνει 12 αγώνες Kick & Thai Boxing ενώ ο κεντρικός αγώνας θα είναι μεταξύ της ηρωίδας της περιοχής Χαράς Δημητρούλας του Στεφ. Αποστολάκη και της διεκδικήτριας Έφης Παντέλογλου του Άννη Δομετίου για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας Ελλάδας στα -54 κιλά με κανονισμούς K - 1. Βλέποντας την αφίσα με τους αθλητές δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον βετεράνο των ρινγκ της βαριάς κατηγορίας το Μιχάλη Χριστοφορίδη από την Πτολεμαΐδα, που εξακολουθεί και αγωνίζεται με επιτυχία για δύο δεκαετίες.
Αθλητές που μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους είναι ο Γιάννης Κράνης από Αγρίνο, ο Αθηναίος Πρωτόπαπας του Ζαφείρη Κωτσάκη. Αγωνίζονται επίσης ο ανερχόμενος 16χρονος Ζαφείρης Σταύρος από Ιωάννινα, ο Μάρκος Ρομποτής του Γιαννιώτη Ζαφείρη Κώστα, ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης του Γρηγόρη Πιστικού από Πάτρα. Ο Πιστικός κατεβάζει επίσης και τους Βασίλη «Βιτάλι» Παπαδόπουλο και τους ιδιαίτερα ταλαντούχους νεαρούς Νίκο «Βασιλικό» και Λάμπη «Ολύμπιο». Επίσης να αναφερθούμε και στον Αλέξη Σαββίδη, που έχει δηλώσει ότι θα αγωνιστεί και σήμερα αναχώρησε για Δουβλίνο, όπου αγωνίζεται στις 16 Αυγούστου το βράδυ.
Επόπτης των αγώνων θα είναι ο Νάσος Αργυρόπουλος, ενώ αναμένονται τα ονόματα δύο αθλητών του Τσιριγκάκη από Κέρκυρα και ένας του Αργυρόπουλου. Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 10€ και ώρα έναρξης στις 19.30.
Η συνεργασία πάντως των δύο δασκάλων θα συνεχιστεί και για τον χειμώνα μας επιφυλάσσουν ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)