Στη Γ’ Εθνική ο Άρης με ταμείο 2.000.000 ευρώ!

0

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στη Γ’ Εθνική ο Άρης με ταμείο 2.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης την νέα χρονιά θα παίξει οριστικά στην Γ' Εθνική.
Κάτι τέτοιο προκύπτει από τις μυστικές συναντήσεις το περασμένο τριήμερο σε βίλα της Χαλκιδικής, παρουσία μάλιστα και του Γιώργου Ορφανού, ο οποίος καλείτε να δώσει λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την νέα νομική σύσταση της ομάδας που θα δημιουργηθεί και θα απαγκιστρωθεί από τα βάρη και τις υποχρεώσεις της παλιάς ΠΑΕ…


Παρών στο ραντεβού σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν οι Γράντας Παπαϊωάννου Δασυγένης και… Ατματζϊδης, που πολύ πιθανόν να είναι και ο νέος πρόεδρος!!!!

Η γεφύρωση των σχέσεων των δυο πρώτων ήταν και το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτήν αλλά και σε άλλες συναντήσεις που προηγήθηκαν με σκοπό φυσικά την σωτηρία του Αρη και την ανάκαμψη του. Η ομάδα αυτή, που έφερε τον Γιώργο Ορφανό στην Χαλκιδική αν και ο τελευταίος είχε προγραμματισμένο ταξίδι. Μάλιστα, ακούστηκε πως αρχικά θα βάλουν όλοι μαζί περίπου 800.000 ευρώ ενώ έχουν και έτοιμο συμβόλαιο με την NOVA, αξίας 1.100.000 ευρώ !!!!!!!

Στα άμεσα σχέδια φυσικά είναι και η αλλαγή προπονητή με ιδιαίτερη αξία και σοβαρότητα.
Στο θέμα των μεταγραφών αποφασίστηκε να γίνουν 3-4 κινήσεις με ποδοσφαιριστές σε όλο τον άξονα και που θα μπορούν να σηκώσουν το τίτλο του φαβορί την δύσκολη αυτή χρονιά ….

Επίσης πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται πολύ σύντομα διώξεις και προφυλακισεις για τέσσερα πρωτοκλασάτα στελέχη της οικογενείας του Άρη…


ρεπορτάζ του pamebala.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)