Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο! Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διεξάγει έρευνα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα εκδώσει το πόρισμά του. Συνεχής ενημέρωση.

0

Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο!

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διεξάγει έρευνα η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα εκδώσει το πόρισμά του. Συνεχής ενημέρωση.
Ο εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόρισμά του αναμένεται να προκαλέσει... σεισμό! Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και χρειάζεται ακόμα καιρός για να ολοκληρωθεί η δικογραφία, αφού κάποιοi από τους ύποπτους ζήτησαν και πήραν διορία για να καταθέσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου. Ωστόσο, το περιεχόμενο της μέχρι στιγμής έρευνας είναι αποκαλυπτικό.Συγκεκριμένα, ο αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αριστείδης Κορέας με έγγραφη πρότασή του ζήτησε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Αναστάσιο Αναστασίου, Γεωργία - Ελένη Παπαγιαννοπούλου και Ιωάννη Μασσάλη να χρησιμοποιήσει το υλικό της επικοινωνίας που έγινε γνωστό από την άρση του τηλεφωνικό απορρήτου στη δικογραφία που έχει τίτλο: «Ανακριτικές πράξεις επί εγκληματικών οργανώσεων» και αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. H απόφαση ήταν θετική.Ο κύριος Κορέας έτσι χρησιμοποίησε περιεχόμενο από τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Οι υποθέσεις αφορούν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, όπως αναφέρεται και στον τίτλο της δικογραφίας,  δωροδοκία, αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και άλλες κακουργηματικές πράξεις, όπως ο εκβιασμός και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.Οι ύποπτοι, που είναι αρκετοί, προέρχονται από τα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τα οποία εμπλέκονται με διάφορους άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας. Στα τέλη Αυγούστου, όταν και θα ολοκληρωθούν οι απολογίες, ο κύριος Κορέας αναμένεται να καταθέσει και το πόρισμά του.Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο και την πρόταση του εισαγγελέα που έχουν διαρρεύσει στη δημοσιότητα, βασικό πρόσωπο στην φερόμενη εγκληματική οργάνωση είναι πρόεδρος ΠΑΕ, ο οποίος σε μια σειρά ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών υποπίπτει σε μια σειρά από αδικήματα και κακουργηματικές πράξεις. Μιλάει με άλλους παράγοντες και στελέχη ομάδων, με δημοσιογράφους και άλλα άτομα-κλειδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας του. Το gazzetta.gr παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις στο δικαστικό ρεπορτάζ και θα σας ενημερώνει. Μείνετε  Εισαγγελική έρευνα για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο! | gazzetta.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)