Κυπέλλο των Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

0


Σας κοινοποιούμε τη  διεξαγωγή  Κυπέλλου των Ερασιτεχνικών ομάδων της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας, Περιόδου 2014-15 και παρακαλούμε μέχρι 22-08-2014, ημέρα Παρασκευή να έχει περιέλθει  στην ΄Ενωση κανονικά συμπληρωμένη η δήλωση συμμετοχής, συνοδευόμενη από το ποσό συμμετοχής των 25 €.
Μαζί με τη Δήλωση Συμμετοχής θα κατατίθεται στην Ε.Π.Σ. το Συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση υπογεγραμμένο από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου/ Ομάδας περί της αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A., και Ε.Π.Ο. (άρθρο 2, παρ.3α, εδ. Ιγ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο.), νόμιμα επικυρωμένο. Χωρίς την υποβολή του ως άνω Συνυποσχετικού Διαιτησίας καμία δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.
Σχετικά με την συμμετοχή των Σωματείων στη διοργάνωση αυτή σας υπενθυμίζουμε το άρθρο 38 του Κ.Α.Π. σύμφωνα με το οποίο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των Σωματείων της Αης Ερασιτεχνικής Κατηγορίας με συνέπεια την αφαίρεση τριών βαθμών για την ομάδα που δεν συμμετάσχει σ’ αυτό (Άρθρο  41.) Προαιρετική δε της Β΄. 
Η Πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί στις 13,14/09/2014  και η κλήρωσητου θα γίνει στις 29-08-2014  ημέρα Παρασκευή  κι ώρα 19.00 στα γραφεία της ΄Ενωσης, Αρκαδίου 17 (απέναντι στο 3o Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας)
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η Προκήρυξη του Κυπέλλου θα σας αποσταλεί αμέσως μετά την παραλαβή από την Ομοσπονδία.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ                            ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)