Πόλεμος φατριών στην Πλαγιά.

0

Πόλεμος φατριών στην Πλαγιά.

   Μόνο με πόλεμο φατριών μπορεί μόνο να παρομοιάσει κανείς την παρωδία που εκτυλίσεται τον τελευταίο καιρό γύρω από τον σύλλογο του ΑΟ Πλαγιάς. Βέβαια δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο κάτι τέτοιο, γιατί ανέκαθεν, εκτός από την περίοδο δημιουργίας του συλλόγου, τα διοικητικά της ομάδας φαίνεται να εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς, αλλάζοντας χέρια και παρατάξεις συνάμα.
   Κάπως έτσι συνεχίζει και τώρα η ιστορία καθώς πίσω από τα πρόσωπα, το αντίπαλο δέος βλέπει σημαίες πασόκικες ή νεοδημοκρατικές. Χωρίς να λέω ότι τα πρόσωπα κουβαλούν αυτές τις σημαίες της κάθε φατρίας, μόνο και μόνο που έχουν τοποθετηθεί πολιτικά στην μικρή μας κοινωνία, ξεσπούν αντιδράσεις από τους αντιπαλους όταν βλέπουν να γίνεται κάποιο βήμα τους. Τα παραδείγματα είναι αισχρά και από τις δύο πλευρές. 
   Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ακόμα πιο κάτω από τον πάτο, νέοι άνθρωποι που δεν ξέρουν την τύφλα τους από πολιτική, καταβαμμένοι από την οικογένειά τους που μόχθησε να τους κάνει σαν τα μούτρα της, παίρνουν το λάβαρο και τραβούν μπροστά σπέρνοντας τη διχόνοια.
   Στη συγκεκριμένη περίπτωση το διακύβευμα είναι ένας Αθλητικός σύλλογος!!! Η διοίκηση ενός αθλητικού συλλόγου. Αν είναι δυνατόν! Κι όμως ασκούνται βέτο και λέγονται λόγια χοντρά ιδιαιτέρως από ανθρώπους που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να έχουν καμία σχέση με τα διοικητικά του συλλόγου, ή οποιουδήποτε συλλόγου.
   Χαρακτηριστικό είναι το ότι, αναλόγως με την παράταξη που υποστηρίζει η εκάστοτε διοίκηση του ΑΟ Πλαγιάς, το αντίπαλο δέος μην βλέποντας τις συλλογικές προσπάθειες και τους μόχθους νέων ανθρώπων που κρατούν ψηλά το αθλητικό ιδεώδες και δίνουν το παράδειγμα της ομόνοιας και της ομαδικής δουλειάς, απομακρύνονται και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βοηθήσουν. Με κανένα τρόπο.
   Και η ζωή συνεχίζεται έτσι... όπως μας έμαθαν... Εξέλιξη καμιά...
   Ένα πράγμα μου έμαθαν από μικρό παιδί και το έχω καλά στο μυαλό μου. Ένα μικρό δίστιχο που ανάθεμα αν το έχει κανείς σε μιαν άκρη του κεφαλιού του. 
          " Η ομόνοια χτίζει σπίτια κι η διχόνοια τα γκρεμίζει "


        Επειδή όμως ένα μεγάλο ποσοστό αναγνωστών έχει την εντύπωση ότι μιλάω για την Ομόνοια Λευκωσίας και ένα άλλο επίσης μεγάλο ποσοστό ότι μιλάω για την πλατεία Ομονοίας των Αθηνών, να σας ενημερώσω ότι μιλάω για την ομόνοια που κατάλαβε εκείνο το μικρό, το ελάχιστο ποσοστό.

    Καλά ξεμπερδέματα!


   Υπογεγραμμένο απο:
                    Αλέξης Πανταζής
                                              καθαρά,
                                                       χωρίς φόβο και πάθος!
http://fcplagias.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)