ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!! Yπερσύγχρονο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.

0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!! Yπερσύγχρονο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.



Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των επιστημών αλλά και τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης απαιτούν ταχύτατη προσαρμογή στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται. Το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας επιτάσσει εξειδίκευση, κατάρτιση και συνεχή επιμόρφωση.

Ο μαθητής προκειμένου να ανταπεξέλθει στις μεταβαλλόμενες συνθήκες πρέπει να επιλέξει το επάγγελμα που του αρέσει και του ταιριάζει, σύμφωνα με τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες του. Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα, οι πανελλαδικές εξετάσεις και η εισαγωγή των μαθητών στις σχολές της πρώτης τους προτίμησης είναι σίγουρα κάποιες από τις καθημερινές σκέψεις και αναζητήσεις που έχουν μικροί και μεγάλοι.

Εμείς ως γονείς και εκπαιδευτικοί, αποβλέποντας στην παροχή ποιοτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων) σε όλη την Ελλάδα, ερχόμαστε κοντά σας και δημιουργήσαμε, ένα νέο υπερσύγχρονο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην πόλη της Πάργας.

Γι αυτό λοιπόν και με ιδιαίτερη χαρά για εμάς, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια μοναδική απογευματινή παρουσίαση ενημέρωσης με θέμα:

" Νέο Λύκειο - Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα "

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου στο Μουσείο Λαδιού & Ελιάς PARAGAEA, οδός Κ. Τζαβέλα 19, στην Πάργα, τηλέφωνο 26840 32889.

Ώρα προσέλευσης: 18.30 - Ώρα έναρξης: 19.00 - Ώρα λήξης: 21.00

Ομιλητής: Χρήστος Ταουσάνης, Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Συγγραφέας, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY,

Εισηγητής: Αναστάσιος Σκιαδόπουλος, Επίτιμος Διδάκτωρ της Διεθνούς Ακαδημίας Τουρισμού (RIAT) στην έδρα Ειρήνης και Πολιτισμού της UNESCO, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

H είσοδος είναι ελεύθερη και τα σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν να τα παρακολουθήσουν.
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)