Γιάννης Σφρίντζερης: Δυναμική και κύρος στην Περιφέρεια

0

Γιάννης Σφρίντζερης: Δυναμική και κύρος στην Περιφέρεια

A+


Αναμφισβήτητα μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ηπείρου που προσθέτει δυναμική αλλά και κύρος στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Προερχόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση και παρόλο που μετείχε στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ζηρού, ο Γιάννης Σφρίντζερης χαρακτηρίστηκε από τις στοχευμένες παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο και την -χωρίς φόβο και πάθος -κατάθεση προτάσεων σε όλα τα μεγάλα ζήτηματα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πολίτη.

Η εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου με τη στήριξη όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, μαρτυρά το βαθμό σεβασμού και εκτίμησης που αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι προς το πρόσωπό του.

Με πραγματική διάθεση προσφοράς, γνώστης των προβλημάτων και των αναγκών του νομού Πρέβεζας, καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά, ο Γιάννης Σφρίντζερης αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για την νέα θητεία της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου.


Η ειλικρινής και ουσιαστική επικοινωνία με τους πολίτες, που δεν έλειψε από το καθημερινό του πρόγραμμα, τον καθιστά ίσως τον ποιον αναγνωρίσιμο και αγαπητό υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας γεγονός που επιβεβαιώνεται στην προεκλογική περίοδο, αφού η νέα του προσπάθεια επικροτείτε και στα τέσσερα σημεία νόμου.



Κατά την προεκλογική περίοδο όπως και στη ζωή του είναι απλά ο εαυτός του!

Χωρίς προεκλογικές υπερβολές με σιγουριά και αισιοδοξία, με ήθος και αξιοπρέπεια δίνει ένα δυνατό αγώνα με την  παράταξη Καχριμάνη .


Είμαστε σίγουροι πως θα δικαιώσει του πολίτες μέσα από τον νέο ρόλο που θα του αναθέσουν στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)