AΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ! «Ο αντίπαλος είχε τύχη & καλό τερματοφύλακα»

0

«Ο αντίπαλος είχε τύχη & καλό τερματοφύλακα»

  
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Διγκόζη στη mikriliga.com: "Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτά τα παιδιά είναι οκτώ μέρες μαζί και με μόλις τρεις προπονήσεις που έγιναν στο γήπεδο και οι υπόλοιπες πέντε στο κλειστό γυμναστήριο! Από την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήταν "κλεισμένη" στο αμυντικό της κομμάτι κι αυτό που τους κράτησε και δεν έχασαν το ματς ήταν η τύχη και ο τερματοφύλακας τους!

Από το παιχνίδι είδα ότι υπάρχουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη δεν έχουμε γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση για να γνωριστούν οι παίκτες μου καλύτερα και να βγει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας στο γήπεδο.

Θα πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά και γι αυτό προσπαθούμε καθημερινά να τα παρακάμψουμε. Ο πρόεδρος μαζί με το ΔΣ δίνουν αγώνα για να βρουν λύσεις στα προβλήματα μας και εύχομαι να τακτοποιηθούν όλα τα ζητήματα σύντομα.

Πάντως, ο πρώτος στόχος επετεύχθη, καθώς είμαστε προτελευταίοι αφού περάσαμε μία ομάδα και πηγαίνουμε να περάσουμε και δεύτερη!"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)