Άρης Πρέβεζας-Α.Ο. Καλαμιτσίου 1-1 (4-3 πέναλτι) (VIDEO)

0


Σήμερα, 13/2/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και στον Α.Ο. Καλαμιτσίου στο δημοτικό στάδιο Λούρου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Άρης πήρε την πρόκριση στα πέναλτι δείχνοντας ότι μια δεμένη ομάδα-οικογένεια μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Οι λιγοστοί φίλαθλοι στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου του Λούρου, έγιναν μάρτυρες στα γεγονότα της σημερινής μέρας, μιας μεγάλης μέρας για την ιστορία του Άρη Πρέβεζας ο οποίος κόντρα στην κακή διαιτησία του κ. Μασούρα, έγινε η αιτία να αποκλειστεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 

Το Καλαμίτσι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό με την κεφαλιά του Πετούση μετά την σέντρα-κόρνερ του Μπάλη.
Στο 36ο λεπτό, ο Μπρούβας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 39ο λεπτό, ο Ζήσης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα το γκολ της ισοφάρισης από τον Κάππα μετά την παράλληλη του Μπρούβα.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Στο 115ο λεπτό, ο Καλογέρης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 119ο λεπτό, ο Μύτικας βρέθηκε απέναντι από τον Τρανουλίδη ο οποίος τον ανέτρεψε ολοφάνερα με τον Μασούρα να δείχνει ΄΄παίζετε΄΄. Σε αυτή τη φάση, ο Ζήσης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Στα πέναλτι, οι παίκτες του Βασιλειάδη ήταν πιο ψύχραιμοι από αυτούς του Κατηφόρη και κέρδισαν την πρόκριση θριαμβευτικά.
Αναλυτικά τα πέναλτι:
1. 1-0 από τον Μπάλη.
1. 1-1 από τον Μύτικα.
2. 1-1 απέκρουση Καραπιπέρη στο πεναλτι του Κτένα.
2. 1-1 ο Μπάτσος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τρουναλίδη.
3. 1-2 από τον Καλογέρη
3. 2-2 από τον Κάππα.
4. 2-2 απέκρουση Καραπιπέρη στο πέναλτυ του Γουριώτη.
4. 3-2 από τον Καλύβα.
5. 3-3 από τον Καταγή.
5. 4-3 από τον Μπρούβα.

Από τον Άρη ξεχώρησαν οι Καραπιπέρης, Τουλκερίδης, Μπρούβας, Ζήσης, Τσιόκας και Καλύβας ενώ από τον Α.Ο. Καλαμιτσίου ξεχώρισαν οι Θειακός, Γάζης και Πετούσης.


Άρης Πρέβεζας(Βασιλειάδης): Καραπιπέρης, Κάππας, Ρίζος, Τουλκερίδης, Τσιόκας, Μπρούβας, Ζήσης, Καλύβας, Μπάτσος, Νταλιάρδας, Καρασαββίδης(75΄ Μύτικας).

Α.Ο. Καλαμιτσίου(Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Celaj, Παπαδήμας, Καταγής, Στεριώτης, Καλογέρης, Γαζής(53΄ Γουριώτης), Κτένας, Πετούσης, Θειακός(75΄ Περδικάρης), Μπάλη(76΄ Κρητικός).

ΕΔΩ TO VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)