ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 4-0!!!! ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ BEQARI!!!

0
O AΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ είχε σε μεγάλη μέρα τον Mario Beqari αλλά και σε καλή αγωνιστική κατάσταση όλους τους παίχτες και έτσι έκανε άλλη μιά μεγάλη νίκη. Ο Απόλλων Πάργας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης
τον αντίπαλό του Ερμή Καναλιού. Το σκόρ άνοιξε σχετικά νωρίς ( 12' ) ο Μάριο Μπεκιάρι, μετά απο σέντρα υποδέχτηκε την μπάλα με το στήθος και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκόλ με σημαντικότερη αυτή στο 16ο λεπτό με το δοκάρι να λέει ''όχι'' στον Μπεκιάρι. Παρ 'όλα αυτά ευτυχισε να πετύχι και 2ο γκόλ στο 23' πάλι με τον BEGARI σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε και το 1ο γκόλ. Απο εκεί και πέρα ο Απόλλων έκανε καλή κατοχή μπάλας δημιουργώντας ωραίες φάσεις. 2-0 ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο στα πρώτα 10 λεπτά O AΠΟΛΛΩΝ μπήκε σχετικά χαλαρά αλλά στη συνέχεια πήραν πάλι μπρός οι μηχανές. Στο 58' μετά απο κόρνερ του Βάσιου ο Νίκος Μάρκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 63' ωραίο σουτ του Χρήστου Κατσαούνη απο μακριά απόκρουση δύσκολο ο τερματοφύλακας του Ερμή. Στο 65' πολύ δυνατό σούτ του Άρη Μπουρνά ο τερματοφύλακας του Ερμή είπε πάλί όχι. Το 3ο γκόλ  ήρθε στο 67' με  σκόρερ τον Ηλία Λιάλιο μετά απο σέντρα του Μπεκιάρι. O Λιάλιος σε μιά συγκινιτική στιγμή αφιέρωσε το γκόλ στον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας , τον Φωτάρα. Το τελικό 4-0 έγινε στο 77' μετά απο σέντρα του Δημήτρη Βάσιου, ο φανταστικός σημερα Mario Beqari με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ερμή.
ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ)
TΣΟΒΙΛΗΣ,ΘΟΔΩΡΗΣ,ΜΠΟΥΡΝΑΣ,ΜΑΡΚΟΣ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ,ΤΟΡΕΣ,BEQARI,GEGA,BAΣΙΟΣ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ,ΒΕΚΙΟΣ(ΛΙΑΛΙΟΣ)
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΝΤΙΝΟΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ,ΤΣΟΥΚΗΣ
ΓΚΙΝΗ,HYSENI, XOYΛΙΑΡΑΣ,ΚΡΗΤΙΚΟΣ,ΝΑΣΣΗΣ
ΚΟΝΑΚΗΣ,ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗΣ





ΤΟ VIDEO TOY AΓΩΝΑ


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)