Δ.Σ. Απόλλων Πάργας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

0



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το Δ.Σ. Απόλλων Πάργας αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το Δ.Σ. ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, το Σύνδεσμο Διαιτητών, τα Δ.Σ. των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΕΠΣ, τους ποδοσφαιριστές της Α’ & Β’ κατηγορίας και τον φίλαθλο κόσμο ότι  :
 Στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Δόξα Ορωπού – Α.Σ. Απόλλων Πάργας την 7-4-2012 έληξε με σκορ 6-4 υπέρ της Δόξας Ορωπού. Το παραπάνω αποτέλεσμα είναι προϊόν τραμπουκισμών – βιαιοπραγιών – απειλών και επιθέσεων και ενώ το σκορ στο 70’ ήταν 1-4 υπέρ του Απόλλωνα. Προκειμένου να διαφυλλάξουμε τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας (εκ των οποίων 12 ήταν ανήλικοι) δεχτήκαμε να υποστούμε τις συνέπειες της ήττας με σκορ 6-4 !!!  
Ζητάμε συγγνώμη από όλα τα σωματεία της ΕΠΣ, γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Τέτοια γεγονότα μας φέρνουν 50 χρόνια πίσω. Ελπίζουμε να επιληφθούν τα αρμόδια όργανα.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή κο Βασιλείου Σωτήριο που αντέδρασε ψύχραιμα και κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.
Τέλος το Δ.Σ.  Α.Σ. Απόλλων Πάργας ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της ομάδος του Ορωπού και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες.

Υ.Γ. ‘Οποιος έχει αντίλογο από το Σωματείο Δόξα Ορωπού ας τον παραθέσει ή αν αισθάνονται την ανάγκη δημοσίας συγγνώμης ας το κάνουν.

                                                                                    Με τιμή
                                                                 το Δ.Σ. Α.Σ. Απόλλων Πάργας

                                                                                   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)